بوسیله گزارش همشهری آنلاین، با نزدیک شدن به روزهای گرم سال نوشابه ها بی آرامی خواهان زیادی ظاهر می کنند. در این مطلب شما را با طرز تدارک سکنجبین طبیعی و جذاب آشنا می کنیم.
مواد لازم برای مستحکم کردن سکنجبین سنتی:
نعناع ۲ کیلو
سرکه سفید نصف تا ۱ کمیت
تشکر ۳ کیلو
آب ۱۰ تا ۱۲ شیشه الات
گلاب مقداری
روش تهیه و اذن پخت شربت سکنجبین سنتی:
۱. شکر و آب را با غم ممزوج کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و تشکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را ۳ تا ۴ دسته می کنیم و با نخ می بندیم و در شیرینی تشکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اذن می دهیم تا عسل بجوشد و غلیظ شود.
۲. وقتی انگبین قوام کافی را به دست آورد و عطر نعنا داخل انگبین جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا چند شرط بزنند. وقتی که نوشابه را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به عارض نصف راه اندازی جمع شد و وسطش برش خورد مشروب سکنجبین آماده است. شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن درون تیغ های دربسته داخل یخچال نگهداری کنید.
متورم و لم:
۱. سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه تجهیزات انگور استعمال می شود.
۲. در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً تو فصل تابستان خورده می شود.