راه تمهید سکنجبین؛ نوشابه سنتی پرطرفدار

بوسیله گزارش همشهری آنلاین، با نزدیک شدن به روزهای گرم سال نوشابه ها بی آرامی خواهان زیادی ظاهر می کنند. در این مطلب شما را با طرز تدارک سکنجبین طبیعی و جذاب آشنا می کنیم. 

 مواد لازم برای مستحکم کردن سکنجبین سنتی:

نعناع              ۲ کیلو
سرکه سفید          نصف تا ۱ کمیت
تشکر               ۳ کیلو
 آب               ۱۰ تا ۱۲ شیشه الات
گلاب             مقداری

روش تهیه و اذن پخت شربت سکنجبین سنتی:

۱. شکر و آب را با غم ممزوج کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و تشکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را  ۳ تا ۴ دسته می کنیم و با نخ می بندیم و در شیرینی تشکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اذن می دهیم تا عسل بجوشد و غلیظ شود.

۲. وقتی انگبین قوام کافی را به دست آورد و عطر نعنا داخل انگبین جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا چند شرط بزنند. وقتی که نوشابه را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به عارض نصف راه اندازی جمع شد و وسطش برش خورد مشروب سکنجبین آماده است. شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن درون تیغ های دربسته داخل یخچال نگهداری کنید.

متورم و لم:

 ۱.  سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه تجهیزات انگور استعمال می شود.

 ۲.  در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً تو فصل تابستان خورده می شود.